25.08.2014

Kirkeweb leverer IT-løsninger til kirker. De har cirka 400 kirker som kunder og er omkring 25 ansatte. For at få nye kunder kontakter de kirker, der endnu ikke er med på deres abonnementsordning. En opgave som den akademiske studerende Mia Tjellesen blandt andet har udført.

Kirkeweb

Salgsleder Jesper Holmegaard Larsen uddyber:

Hvad laver Mia hos jer?

"Hun har lige fået en ny opgave, hvor hun har ansvar for forlængelse af vores kunder. Det vil sige, at hun tager kontakt til kunderne, inden deres abonnement udløber og sikrer sig, at de er glade og tilfredse og får forlænget deres abonnement."

Og inden da?

"Der var hun mødebooker, hvor hun sørgede for at aftale møder med potentielle kunder. Hun sad også i support i en periode. Så hun har udviklet sig herinde. Og efterhånden som hun har præsteret godt rundt om i de forskellige afdelinger, så har hun også fået mere ansvar. Det, hun sidder med nu, er et stort ansvar, som betyder meget for vores omsætning."

Gør hun en forskel?

"Da hun bookede møder kunne vi se, at vi tjente penge på at have hende ansat. Hendes opgave var, at booke omkring 20 møder om måneden. Hun bookede måske det dobbelte. Til møderne solgte vores konsulenter Kirkewebs produkter. Så vi kunne klart se, at det var en stor fordel at have hende siddende som mødebooker. Vi regner selvfølgelig også med, at hun tjener penge i sin nye stilling."

Hvad er det, hun kan?

"Hun kommer med en stor lyst til at lære nye ting. Det er især, det man bemærker, når man har studerende ansat. I det daglige lærer hun en masse på studiet, så på jobbet er hun meget nysgerrig, og hun perfektionerer sit arbejde hele tiden. Det er jo super fedt at have en, der udvikler sig på den måde."

Vil du anbefale andre virksomheder at ansætte en studerende?

"Ja bestemt. Studerende vil tit gerne give den en skalle, og det er som regel ambitiøse unge mennesker, som har et formål med at være i virksomheden. De skal ikke bare have et arbejde - de vil også lære noget."

Mia Tjellesen læser erhvervsøkonomi.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

- og høre mere om, hvordan Djøf kan hjælpe med at finde den rigtige medarbejder til min virksomhed

Bemærk

Du vil ikke modtage andre mails, materialer eller opkald, med mindre vi specifikt aftaler det.